Arsenal vil sælge Bendtner til spotpris

Skrevet den 2. april kl. 10:07 Skriv kommentar
Arsenal vil sælge Bendtner til spotpris

Nicklas Bendtner er kommet på udsalgspris. Langt under hvad London-klubben forlangte sidste sommer.

Med Bendtner prissat til intet mindre end 70-80 mio. kroner, trak interesserede klubber følehornene til sig igen. Nu er værdien på danskeren styrtdykket.

Sunderland skulle være blandt de interesserede klubber, som udviste engagement i, at frikøbe Bendtner fra Arsenal. Dog på et lavmælt plan, angående de 35 mio. kroner, som Nicklas Bendtner står til nu.

Vi har hørt, at Bendtners pris er langt fra den, som Arsenal krævede i august. Det er nok en meget realistisk pris for Bendtner i den position, han er i nu.”

“Han har været en mellemting i Sunderland. Han har ikke været nogen fiasko, men der er heller ikke ligefrem rejst et fankrav om, at Sunderlands ledelse skal købe ham på stedet“, udtaler en kilde fra Sunderland Echo (lokalavis i Sunderland. red) ved navn Graeme Anderson.

Bendtners far, og agent, Thomas Bendtner mente i juli, at Arsenal kunne score 110 mio. på den danske landsholdsspiller, hvilket er langt fra den nuværende prissætning.

Arsenals krav var lidt mindre, men prisen resulterede alligevel ultimativt i et skifte væk fra London-klubben, og i sidste udkald på transfervinduet kom en lejeaftale istand med Sunderland.

Den nuværende klummeskribent, og tidligere Premier League stjerne Stan Collymore, forventer ikke at Arsenal vil udnytte deres forkøbsret af angriberen uanset prisen.

Han er ikke Martin O’Neills favorittype som angriber. Han vil helst have en stor og stærk boksangriber. Bendtner har gjort det pænt i Sunderland, men heller ikke mere end det. Jeg har svært ved at se, at han også er i Sunderland i næste sæson“, formulerer Collymore sig i en mail.

Kan Sunderland ikke slå kløerne 100% i Bendtner, ryger han i begyndelsen tilbage til Arsenal, hvor manager Arsene Wenger har udset ham som en del af den udrensning af klubben, som Arsene har tænkt sig at gennemføre.

Arsene Wenger vil skille sig af med 6 spillere, har han udtalt til et engelsk medie. Blandt dem kan nævnes Bendtner, Denilson og Arshavin. Formentlig for at skabe plads til 2 stjerneindkøb.

Nicklas suger 20 mio. kroner ud af lønbudgettet i Arsenal, og Sunderland skulle ifølge en dansk kilde blot have betalt et minimumsbeløb af lønnen i denne sæson.

Arsenal ser derfor hurtigst muligt af med Bendtner i et salg, uden at det kommer til at dreje sig om en decideret foræring.

Bendtner skal virkelig bevise sit værd til EM denne sommer.

 

 

 

 

Emner